JOSPER - COMBOGRILL
Den perfekte kombinasjonen av to systemer; den klassiske lukkede grillen og den tradisjonelle åpne baskergrillen.
JOSPER CVJ-050-1-HJX-45
Baskergrill & HJX-45
Grill temp: 250°C
Effekt tilsvarer: 2 kW
|
|
Interessert i COMBO?
Kontakt oss på post@gastronaut.no
for ett pristilbud.
JOSPER - ROBATAGRILL
Robatagrillen er en åpen grill som fyres med kull, og som er en super grill for robatayaki-teknikken
JOSPER RGJ-50
Oppvarmingstid: 20 minutter
Grill temp: 250°C
Effekt tilsvarer: 2 kW
Mål i cm:
70 W x 40 D x 65 H
|
|
![](https://www.gastronaut.no/Images/2685/v02_51DD8D779D05A1454C100E6648B28F6A_250X333_.jpg)
|
JOSPER RGJ-100
Oppvarmingstid: 20 minutter
Grill temp: 250°C
Effekt tilsvarer: 2 kW
Mål i cm:
120 W x 40 D x 65 H
|
|
. ![](/Images/2685/v02_14AE10FE4518BB396B6EFED25BB43FBF_250X333_.jpg)
|
JOSPER RGJ-140
Oppvarmingstid: 20 minutter
Grill temp: 250°C
Effekt tilsvarer: 2 kW
Mål i cm:
140 W x 40 D x 65 H
|
|
.
|
Interessert i ROBATAGRILL?
Kontakt oss på post@gastronaut.no
for ett pristilbud.
JOSPER - BORDGRILL
JOSPER 269002
Bordgrill
|
![](/Images/2685/v02_235BAECC0A6F29B27516CA3B21FD2491.png)
|
Interessert i BORDGRILL?
Kontakt oss på post@gastronaut.no
for ett pristilbud.