Kjøpsvilkår og leveringsbetingelser

--- 

Salgsvilkår B2B Kunder

For bedrifter og næringskjøp hos Gastronaut, gjelder Kjøpsloven.

PANT I VARER
Ved bestilling på gastronaut.no samtykker du til at samtlige varelevereanser er underlagt salgspant jfr. pantelovens p.3-14, 3-22 hvor selger beholder eiendomsretten til varene er helt betalt, inkl. renter og omkostninger.

 

PRISER OG BETALING
Du må være logget inn for å se priser. Alle varer i nettbutikken er oppgitt eks. moms. I handlevognen vises totalpris inklusiv alle avgifter og pris for frakt (unntak – ved fraktvalg:

 

FRAKT-AVTALE
beregnes frakt i etterkant og etterfaktureres. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt betalingsmåte. Oppgjør blir trukket/fakturert når varen(e) er levert.

 

BEHANDLING AV ORDRE
Innkommende ordre blir kontrollert og godkjent av våre medarbeidere. Når ordren er kontrollert sendes det ut en bekreftelse pr. mail til bedriften med hvilke varer som er på vei. Kunden har selv ansvar for å melde fra dersom det oppdages feil.

 

LEVERINGSTID
Lagerførte varer leveres normalt i løpet av 1 – 3 arbeidsdager. (3 – 5 i Nord-Norge). Er det varer på bestillingen som ikke er lagerført, vil kunden få tilbakemelding om estimert leveranse på disse varene.

 

RETUR
(B2B – ingen angrerett) Returfrakt må kjøper selv bekoste med mindre varen er defekt, feilsendt eller annet er avtalt med selger. Retur skal ikke sendes i oppkrav. Retur av varer må være skriftlig avtalt mellom kjøper og bemyndiget person hos Gastronaut AS. Dersom det er inngått avtale om retur, forutsettes det at varen returners franko. Varer som er fremskaffet spesielt, tas ikke i retur. Et gebyr vil bli beregnet som dekning for våre omkostninger.

 

Personopplynsinger (GDPR)
Gastronaut er opptatt av at du skal kunne handle trygt hos oss. Les mer om hvordan vi ivaretar dine opplysninger i vår Personvernerklæring.