Josper - Restaurant grill

 

Josper er en kullfyrt, lukket grillovn fra Spania som har tatt restaurantmarkedet med storm.
Nøyaktig temperaturkontroll, lavt kullforbruk og fantastiske produksjonskvalitet gjør disse grillene unike.

45 års erfaring og mer enn 25.000 fornøyde kunder i over 90 land

  


JOSPERKURS 5. JUNI 2018

Har du nylig gått til anskaffelse av Josper, eller vurder din første restaurant grill? 
Da er dette kurset for deg!

>> Les mer / meld deg på her . **Ingen påmeldingsavgift**


JOSPER HJX25

Grillflate: 50 x 51 cm
Oppvarmingstid: 30 minutter

Daglig kullforbruk: 10-12 kg
Grilltid: 9 timer

Produksjon/time: 60kg mat
Kapasitet: 70 gjester

Interessert i HJX25?
Kontakt oss på post@gastronaut.no
for ett pristilbud.



JOSPER HJX45

Grillflate: 76 x 51 cm
Oppvarmingstid: 35 minutter

Daglig kullforbruk: 12-16 kg
Grilltid: 9 timer

Produksjon/time: 90kg mat
Kapasitet: 100 gjester

Interessert i HJX45?
Kontakt oss på post@gastronaut.no 
for ett pristilbud.



JOSPER HJX50

Grillflate: 76 x 75 cm
Oppvarmingstid: 40 minutter

Daglig kullforbruk: 16-20 kg
Grilltid: 9 timer

Produksjon/time: 110kg mat
Kapasitet: 150 gjester

Interessert i HJX50?
Kontakt oss på post@gastronaut.no 
for ett pristilbud.

 




 


VIKTIG: Ved installasjon av Josper på et kjøkken så er det viktige hensyn du må ta iforhold til brannsikkerhet, ventilasjon, m.m.

 Det er viktig at du setter deg inn i JOSPER BRUKERMANUALEN (PDF) før du bestiller.