Nyheter fra Villeroy & Boch


Stella Hotel

Rene, klassiske linjer laget av fineste sort bein-porselen, med en bred linje som sørger for at din restaurant er dekket til enhver anledning. Den utsøkte kvaliteten og Stella Hotels mangfold gjør den perfekt til banketter, fine dining og tema-buffeter.

Ønsker du å se nærmere på Stella Hotel - Et utvalg av Porselenet ligger på vår nettside

 


Artesano Original

Innovativt og nyskapende design kombinert med tradisjonelt håndtverk. Her har Villeroy & Boch vært kreativ med form og laget en serie som fungerer utmerket til blandt annet bistro. 

Ønsker du å se nærmere på Artesano - Du finner et utvalg av serien her


Amarah

Innovativt design med en artistisk finish. Her finnes tallerkener i de fleste størrelser; serveringsfat, boller og dipskåler. Alle med den unike "penselstrøk" finishen og et fargetema som strekker seg fra behagelige jordtoner til krystallblått hav.  Denne serien lar seg fint kombinere med andre serier fra Villeroy & Boch for å skape et særpreg på bordsettingen. 

Ønsker du å se nærmere på Amarah - Vi har lagt ut et utvalg her


Artesano Meadow

Flotte runde og hexagon formede tallerkener med en unik "Stone washed" finish. Utmerket for deg som er på jakt etter noe unikt. Serien kan fint kombineres med andre Villeroy & Boch serier, og fungerer svært godt sammen med Artesano Nature.

Ønsker du å se nærmere på Artesano Meadow  - Vi har lagt ut et utvalg her

 


 

Seriene kan sees utstilt i vårt showroom på Hvalstad, kom gjerne innom for en nærmere kikk og et godt tilbud.

Vi har også satt sammen denne brosjyren for deg (PDF),
hvor du kan se størrelser og utvalg på disse flotte seriene.