Stor, større, størst! Heavy-duty stavmiksere


 
Overkill for den vanlige forbruker, men super for storkjøkkenet. Dette er den nye serien med "Heavy-duty" stavmiksere fra Waring.

I front finner vi arbeidshesten WSB50 som med sin kraftige motor på en hel hestekreft leverer 750W og spinner knivbladet rundt med en hastighet på 18.000 omdreininger, som gjør den i stand til å kutte store mengder råvarer på rekordtid (opptil 40 liter), og sparer deg plenty med tid på kjøkkenet. Byggekvaliteten er det heller ikke noe å si på. 

Maskinen er stødig å jobbe med, til tross for sine 4,8 kilo, og hele maskinen bærer preg av at dette er til kommersielt bruk.

 
For deg som synes WSB50 blir i største laget har vi også lillebroren WSB40 som med sine 350W (1/2HP motor) har en kapasitet på hele 22L. Du kan lese mer om WB50 her.

 KRAFTIG HÅNDMIKSER

For deg som trenger ene hånden fri, og er på jakt etter en liten mikser til proffkjøkkenet kan vi anbefale WSB33XE. Den er av samme profesjonelle kvalitet som Warings større miksere, men er av samme størrelse som en Bamix håndmikser. Den leverer allikevel solide 175W og har en arbeidskapasitet på hele 11L

JUBILEUM - WARING 80 ÅR

Fra å være firmaet som introduserte Blenderen til America i 1937, har Waring vokst seg opp til å bli en ledende leverandør av profesjonelle maskiner til matindustrien og labratorier. De strenge kravene til nøyaktighet som labratoriene krever har Waring også tatt med seg til sine kjøkkenmaskiner, og vi i Gastronaut er stolte over å få jobbe med dette brandet i Norge. 


Ett utvalg av produktene fra Waring ligger på vår nettbutikk.

Ta gjerne turen innom vårt showroom hvor flere av modellene står utstilt.