Bestikk har blitt sexy Hvorfor velge et standard bestikk, når det i dag finnes så mye lekkert å velge mellom. I ukens artikkel ser vi nærmere på litt av utvalget til italienske Mepra, som har spesialisert seg på å lage spe...
Historien om de Buyer de Buyer har vært med Gastronaut siden tidlig på 90 tallet og vi er stolte av å fortsatt kunne tilby kjøkkenutstyr fra denne ledende franske produsenten. Firmaet leverer i dag til mer enn 95 land og h...
Over 25 år med Pacotizing Pacojet har vært med Gastronaut siden 2005 og er fortsatt et våre viktigste agentur. Historien til denne fantastiske maskinen startet tidlig på 1980 tallet.
Bestilling og levering julen 2019 Vi er allerede inne i årets mest hektiske måned og ønsker derfor å gjøre vårt ytterste slik at dere har alt som dere trenger frem mot jul og nyttår. Her følger noen viktige datoer som er verdt å merk...
Vi er Miljøfyrtårn Som Miljøfyrtårn må man dokumentere sin miljøinnsats og vise at man tar samfunnsansvar. Dette innebærer at det må jobbes systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Kravene som må innfris er bransjetilpa...
Designed by Schumann Disse ordene kommer fra tyskeren Charles Schumann (eller Karl Georg Schumann som han egentlig heter). Charles er bartender, restauranteier og forfatter av den bestselgende boken American Bar: The Arti...
Pacojet 2 Plus Pacojet 2 Plus tar Pacotizing til et helt nytt nivå. Den helt nye programmerbare AUTO-REPEAT funksjonen lar deg lage forhåndsinstilte programmer hvor maskinen pacotizer® flere ganger med overtrykk. Ku...
Kvalitet i alle ledd - Unió olivenolje Gastronaut er stolt importør av Olis Oliven olje, fra området rundt Reus i Catalonia. Olis de Cataluia lages av Arbequina oliven som dyrkes av mer enn 20 000 små og større bruk i området. Etter høstin...
Kokkens "3 gode hjelpere" - Xantana, Agar og Gelburger. Xantana, Agar-agar og Gelburger er våre bestselgere fra Sosa & Texturas, og letter mange prosesser i matlagingen.
5 kreative måter å bruke frysetørket frukt og bær Frysetørkede bær, frukter og blomster kommer med mange fordeler. De er tilgjengelige året rundt, de har lang holdbarhet og viktigst av alt - de består av naturlig frukt, bær og blomster (ikke kunstig...
When cooking became swiss Effektivitet og økonomi er en sentral del i dagens profesjonelle kjøkken, noe som fører til økt forbruk av halvfabrikater. Det finnes heldigvis ett bedre og mer kostnadseffektivt alternativ. Under utv...
Levende lys er bra for business.. Alle restauranter ønsker det samme – glade og fornøyde gjester. Gjester som sitter lenge og kjøper dessert og en kaffe før de går. Fornøyde gjester kommer igjen, og de tar med seg venner og kjente.
Molekylær gastronomi Molekylær gastronomi handler om de kjemiske prosessene tilknyttet tilberedning av mat. Ved å ta ta kjente smaker og sette de sammen i nye konsistenser eller sammenhenger kan du gjøre nye og spennende ...
UNIO - Prisvinnende olivenolje fra Spania Unió Extra Virgin Olivenolje er klar grønn i fargen, fruktig og aromatisk. Oljen har en overveldende friskhet som setter en herlig spiss på de fleste retter.