Josper - Restaurant grill

Josper er en kullfyrt, lukket grillovn fra Spania som har tatt restaurantmarkedet med storm.
Nøyaktig temperaturkontroll, lavt kullforbruk og fantastiske produksjonskvalitet gjør disse grillene unike.

45 års erfaring og mer enn 25.000 fornøyde kunder fordelt på over 90 land


JOSPER HJX25

Grillflate: 50 x 51 cm
Oppvarmingstid: 30 minutter
Daglig kullforbruk: 10-12 kg
Grilltid: 9 timer
Produksjon i timen: 60 kg mat
Kapasitet: 70 gjester

Interessert i HJX25?
Ta kontakt på post@gastronaut.no for pris.




JOSPER HJX45

Grillflate: 76 x 51 cm
Oppvarmingstid: 35 minutter
Daglig kullforbruk: 12-16 kg
Grilltid: 9 timer
Produksjon i timen: 90 kg mat
Kapasitet: 100 gjester

Interessert i HJX45?
Ta kontakt på post@gastronaut.no for pris.


JOSPER HJX50

Grillflate: 76 x 75 cm
Oppvarmingstid: 40 minutter
Daglig kullforbruk: 16-20 kg
Grilltid: 9 timer
Produksjon i timen: 110 kg mat
Kapasitet: 150 gjester

Interessert i HJX50?
Ta kontakt på post@gastronaut.no for pris.

 




VIKTIG: Ved installasjon av Josper på et kjøkken så er det viktige hensyn du må ta iforhold til brannsikkerhet, ventilasjon, m.m.
Det er viktig at du setter deg inn i JOSPER BRUKERMANUALEN (PDF) før du bestiller.