Kurs i Juni 2018JOSPER KURS 5. JUNI 2018 - kl. 11.00 - 15.00  

Sted: Vakåsveien 7, 1395 Hvalstad. ** Ingen påmeldingsavgift **

Beskrivelse: Vurderer du din første restaurantgrill, eller har du akkurat kjøpt deg Josper?
Kurset holdes av Jospers egen Chef Renzo Sinsi. Her vil du få en grundig opplæring i riktig bruk og sikkerhet rundt Josper og innendørs grilling, slik at dere er rustet til å drive deres restaurant på en trygg og effektiv måte.

Sjømat og vegetar: Vi skal tilberede en meny under kurset. Få nye ideer og inspirasjon til din neste meny. I år har vi fokus på delikatesser fra havet og vegetar på grillen.

 

>> MELD DERE PÅ JOSPERKURS HERKURS I MODERNE INGREDIENSER 6. JUNI 2018 - kl. 11.00 - 15.00  

Sosa, Texturas og Toüfood

Sted: Vakåsveien 7, 1395 Hvalstad. ** Ingen påmeldingsavgift **


Beskrivelse: 
Er du interessert i å lære hvordan spesial- ingredienser som Xantana og Agar kan bidra til å forbedre smak og tekstur på dine retter?

Kurset vil finne sted på Gastronauts event lokaler i Vakåsveien 7, og vil bli holdt av Filip A. Bendi. Få Filips personlige tips til hvilke produkter du bør ha på kjøkkenet, og hvordan du kan bruke disse til å effektivisere prosesser på kjøkkenet, samt å lage spennende kreasjoner som gir rettene den ekstra wow-faktoren. Live-cooking: Filip vil under kurset tilberede retter, slik at dere både kan se og prøvesmake produktene.

 Foredrag: ”Fremtidens gastronomi – spesialisering, trender og nye muligheter.” Foredraget holdes av Maria Grazia Massari som er daglig leder i Gastrocultura Mediterranea i Barcelona - et av Europas ledende kompetansesenter innen gastronomi.
 

>> MELD DERE PÅ MODERNE INGREDIENSER KURSET HER